Thermomix
 
 

Thermomix TM5 - de ideale keukenpartner
Vorwerk - Het beste voor uw familie !

Neem deel aan de culinaire revolutie en transformeer uw manier van koken met de nieuwe Thermomix ®. Dit unieke model is een combinatie van een ultra-nauwkeurige elektronische weegschaal, een snelle manier om te koken en een efficiënte mixer.Dit veelzijdig kooktoestel is ook in staat om te koken, bakken, sudderen en te stomen, waardoor het een uitstekende & onmisbare keukenmachine is!

Thermomix ® van Vorwerk is een uniek all-in-one keuken apparaat dat de manier waarop je kookt zal veranderen door te helpen om uw volledige culinaire potentieel te ontsluiten en bespaart u tijd en moeite. Dankzij de nieuwste techniek verenigt uw Thermomix de gewone eetcultuur met het comfort van de digitale levenswijze. Thermomix ® combineert twaalf toestellen in een met functies die onder meer wegen, mengen, hakken, malen, kneden, mengen, stomen, koken, het verslaan, nauwkeurige verwarming, roeren en emulgeren.

 

De nieuwe Thermomix ® brengt de keuken in het digitale tijdperk met een mooi kleur touchscreen display. U kunt op het scherm instructies volgen met behulp van de slimme Recept Chip, die wordt versterkt door de Begeleide Cooking functie. Deze innovatie zorgt voor gegarandeerd succes en neemt je stap voor stap door de recepten op het scherm. De recepten zijn op maat gemaakt om perfect te werken met het apparaat – alles wat je hoeft te doen is het toevoegen van de ingrediënten en uw Thermomix ® zal de temperatuur en de timing voor u instellen. Het is een eenvoudig en snel alternatief dat de mogelijkheid biedt om ook volledig handmatig te bedienen en u uw weg te laten koken.

En ondanks zo veel opties en mogelijkheden, maken een intuïtieve interface en touchscreen het allemaal zo moeiteloos en gemakkelijk te controleren. Met één scherm en een keuzeknop, kan je het allemaal doen. Eenvoud is opnieuw uitgevonden.

Indien u verder informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren !

Bekijk ook eens onze Thermomixsite:

www.thermomixbenelux.com